Forbrenningstoalett strøm og gass

AdvisorWest

morgendagens løsninger

Hva er et forbrenningstoalett?


Forbrenningstoalett er et toalett der avfallsproduktene urin og ekskrementer forbrennes ved høy temperatur til minimal askemengde, ca. 1 tekopp for 4 personer ved 1ukes bruk. Forbrenningen av avfallet skjer i et lukket forbrenningskammer, og avgassene fra forbrenningen føres ut via et eget avtrekksrør. Forbrenningstoaletter er en total avfallsløsning, dvs. at den kvitter seg med ALT avfallet. Det transporteres ikke videre, slik andre toalettsystemer krever. Løsningen er luktfri og hygienisk. Forbrenningstoaletter er et populært toalettalternativ for norske hytteeiere siden en slik løsning verken krever innlagt vann eller kostbar avløpsløsning. Det finnes flere forskjellige typer forbrenningstoalett på det norske markedet med både strøm og gass som energikilder. 

Hvorfor et forbrenningstoalett?


Den nordiske topografien byr på mange utfordringer med tanke på vann og avløpsløsninger og infrastruktur til hytter og fritidshus. Mange vil oppleve store kostnader og krevende regelverk for å få dette på sine hytter. Elementer som vann, avløp og elektrisitet blir for mange bare en drøm, og med forbrenningstoalett er det mulig å oppnå tilnærmet samme toalettkomfort som hjemme uten store kostnader og inngrep til vann og avløpssystemer.

Forbrenningstoaletter krever lite plass, og er veldig enkle å montere, noe som er kostnadsbesparende, og påvirker totalsummen på installasjonen.

8 Unike fordeler med forbrenningstoaletter


  1. Ingen vann eller avløpstilkoblinger

  2. Ikke avhengig av innlagt strøm

  3. Barnesikker

  4. Krever lite plass

  5. Enkel installasjon

  6. Ingen avfallshåndtering, kun minimalt medaske som må tømmes

  7. Ingen tilførsel av bark, kjemikaler etc

  8. Ingen flueproblematikk

Hvorfor Cinderella?


Cinderella toalettsystem er markedsledende i Europa og produseres i Norge. Vi har mer enn 45 000 kunder i Norden. Våre toaletter er   kvalitetsprodukter med høydriftssikkerhet og fungerer under alle forhold.

Cinderella har innebygd programvare som tilpasser og optimaliserer forbrenningen i forhold til mengden avfall, noe som gir god energiutnyttelse.bestitest

Cinderella leveres med informasjonsdisplay på driftsmeldinger (Comfort)

Cinderella har større kapasitet enn andre forbrenningstoalett og er det eneste av sitt slag som gir beskjed når det er på tide å tømme askeskuffen.

Cinderella er det eneste forbrenningstolattet som er barnesikkert og godkjent av NEMKO og det er umulig å få adgang til brennkammer under bruk.

Cinderella er et lekkert toalett oghar høy finishgrad, og tar seg godt ut på alle bad og toalettrom.

Cinderella er best i test, utført av testfakta i Sverige

Om du velger Cinderella forbrenningstoalett som ditt hyttetoalett er det fint å vite at det er miljøvennlig. Asken er helt bakteriefri og inneholder næringssalter med kalium og fosfor. Cinderella forurenser ikke det ytre miljø og trenger derfor ingen godkjenning for installasjon i sårbare områder. Norsk Energi har gjennomført en test av Cinderella og konkludert med lavt utslipp.

AdvisorWest består i dag av 2 firma

 

AdvisorWest AS Org nr 819882932 mva

&

AdvisorWest Waardal Org nr 913300610 mva

(Sentralt Godkjent)

 

Storebotn 57A

5309 Kleppestø

Norway

Åpningstider

Man - Fre 08.00 - 16.00

Byggesaksvakten bare etter avtale

Man - Fre 17.00 - 21.00

 

+47  40 58 38 38

 

post@advisorwest.no

Copyright © All Rights Reserved